Voor mama's

Voor mama'sIn 2020 ben ik zelf mama geworden van mijn zoontje Oliver. De begeleiding tijdens de zwangerschap vond ik top, ik kon terecht bij mijn vroedvrouw, de gynaecoloog, de huisarts, ... om me voor te bereiden op de bevalling. En dan is de dag er, je ontmoet je kindje, zo'n magisch moment! Zelf heb ik ervoor gekozen om 5 maanden thuis te blijven om voor onze kleine spruit te zorgen. Wat was me dat! Tijdens mijn zwangerschap lag mijn focus op de uitegerekende datum maar niet op de maanden die daarop zouden volgen. Ik was uitgeput en vond het moeilijk om mezelf te zijn, ik zat constant in de 'mama' rol en wilde alles zelf doen. Het is pas later dat ik besefte dat ik nood had aan meer ondersteuning en begeleiding. Het heeft bijna een jaar geduurd vooraleer ik door had hoe moe ik was en hoe weinig energie ik nog overhad. 

Wie ben jij?Je bent mama van een of meerder jonge kindjes en hebt het gevoel dat je jezelf een beetje verloren bent sinds de komst van je kleine spruit(en). Je zet jezelf vaak op de laatste plaats omdat je het beste voor je gezin wilt. Je vraagt je af hoe je er kan zijn voor je kind(eren) en ook voor jezelf kan zorgen. 


Het moederschap is niet altijd even gemakkelijk en je hebt nood aan handvaten zodat je eindelijk terug wat meer energie en tijd voor jezelf kan overhouden. Je vraagt je af hoe je borstvoeding kan geven, gezonde maaltijden op tafel tovert en toch nog van me-time kan genieten.

Aanbod

Voor mama's

Je wilt terug kunnen kiezen voor jezelf en houdt van een totaalaanpak.


Dit ben jij:


Je bent de hele dag druk bezig en houdt geen tijd of energie over. Je hebt een laag zelfbeeld en je hebt weinig zelfvertrouwen. Je zorgt voor je kindje en je gezin maar niet voor jezelf. Je mist houvast en voelt je een beetje verloren sinds de geboorte van je kindje. Je hoofd loopt over met to-do's en lijkt nooit rond te komen.


Tijdens de begeleiding bespreken we je voeding, alles omtrent stress, beweging, relaties en bioritme.


We stellen samen een tijdlijn op met de belangrijkste gebeurtenissen, gaan door je zwangerschap, bevalling en kraamperiode tot nu. Op basis van deze informatie stellen we je behandelplan op met kleine haalbare doelen.

Je kiest voor de optie Begeleiding voor mama's, dit kan zowel in Deurne als Edegem.

Voor baby's

Je hebt vragen over de voeding van je kindje:


- Vragen over borstvoeding of kunstvoeding (voeden op vraag, nachtvoedingen, hoe vaak voeden, hoe lang duurt een voeding, ...)

- Je wilt starten met de eerste vaste voeding maar zit met vragen (kies je papjes of rapley, welke voedingsmiddelen kiezen, hoe groot is een portie, ...)


Je kindje ervaart klachten:

- Je kindje heeft last van reflux, geeft regelmatig terug, ervaart darmkrampjes of heeft last van andere verteringsklachten.

- Je kindje werd vastgesteld met koemelkeiwitallergie of intoleranties


We kijken naar je zwangerschap, bevalling en kraamperiode, deze hebben namelijk een grote invloed op het microbioom van je kleintje. Daarnaast kijken we uiteraard ook naar voeding en verwijs ik door indien nodig.

Je kiest voor de optie Begeleiding voor baby's, deze consultaties gaan enkel door in Edegem.

In de toekomst zal je ook kunnen instappen in een online traject, interesse? Laat dan hieronder je gegevens achter