Eerste 1000 dagen

De eerste 1000 dagen

Leer hoe je vol vertrouwen je kleintje kan voeden vanaf het prille begin.


Sinds de geboorte van mijn zoontje Oliver is mijn interesse rond gezondheid tijdens de eerste duizend dagen enorm aangewakkerd, dit is de periode vanaf conceptie tot je kleintje 2 jaar is. Tijdens mijn opleiding tot orthomoleculair therapeut was ik zwanger en kwam heel vaak dezelfde boodschap terug, het microbioom dat vanaf de conceptie aanwezig is, heeft een enrome invloed op de rest van het leven van je kleintje. Om eerlijk te zijn kreeg ik er wel wat stress van - wat dan ook weer slecht is - en ik zag voor mezelf even de bomen door het bos niet meer. 


Ik ben me meer en meer gaan verdiepen in dit onderwerp tot ik plots hét "aha-moment" had. Het leek alsof alle informatie die ik de laatste 10 jaar vergaard heb plots op zijn plek viel. En het strafste van allemaal? Het hoeft echt helemaal niet zo moeilijk te zijn! Weg met alle overbodige en verwarrende informatie en hello praktische en concrete aanpak.

Mijn missie
Ik wil mama's en kindjes begeleiden om een echte impact te kunnen maken, ervoor te zorgen dat de volgende generatie kan leven met een optimale gezondheid, veel energie heeft en goesting heeft in het leven! 


En waar beter te beginnen dan bij de start. De start begint eigenlijk bij de zwangerschapswens, je kan je lijf voorbereiden zodat het vanaf conceptie een ideale thuishaven is voor de komende 9 maanden. Tijdens de eerste 2 levensjaren is het onwaarschijnlijk hoe je kleintje groeit, ondersteunen met optimale voeding is dus geen overbodige luxe.


Mijn missie is om je te begeleiden in dit proces, je bent welkom vanaf dat de gedachte van kinderen nog maar in je opkomt maar ook als je kleintje al wat ouder is. Je zou ervan verbaasd zijn wat enkele simpele interventies kunnen doen.

Aanbod

Zwangerschapswens

en zwangerschap


Tijdens een intakegesprek en opvolgingsgesprek leg ik je in geuren en kleuren uit hoe je je lijf kan voorbereiden op een zwangerschap en waar je tijdens de zwangerschap op kan letten.


- Je weet hoe optimale voeding eruit ziet en hoeft niet te twijfelen over welke voedingsmiddelen wel of geen probleem zijn tijdens de zwangerschap.


- Je lijf kan gemakkelijk switchen tussen koolhydraat- en vetverbranding waardoor je meer energie hebt. Mogelijks met uitzondering van het eerste trimester ;).


- We focussen op nutriëntdense voeding zodat je geen tekorten hebt.


- Ik maak je wegwijs in de wondere wereld van de zwangerschapssupplementen want het gaat wel net iets verder dan gewoon wat foliumzuur bijnemen.Geboorte en borstvoeding


Het magische moment is daar, de geboorte van je kleintje! De eerste weken - of maanden of jaren... - is het soms enorm zoeken naar een ritme waarin tijd maken voor jezelf of je gezondheid vaak moeilijk is. Vraag hulp aan je omgeving, je vroedvrouw, je familie, je vrienden, noem maar op! 


Tijdens deze periode ben je ook meer dan welkom bij mij als je vragen hebt omtrent borstvoeding, krampjes, reflux, nachtvoedingen, ...

De eerste hapjes


Hier doe ik het voor! Als er iets is dat ik leuk vind, dan is het wel de begeleiding rond de eerste hapjes. Ik vind het niet alleen enorm schattig om die kleintjes bezig te zien, hier kan je ook echt gewoon een enorm verschil maken.  Tijdens dit gesprek krijg je praktische informatie mee zodat je meteen aan de slag kan.


- Je weet hoe en wanneer je kan starten

- Je weet welke voeding je kleintje nodig heeft

- Je kent de nodige aandachtspunten per voedingsmiddel

- Je durft te vertrouwen op je kindje en volgt zijn ritme

- Je ontvangt een handige worksheet met recepten waar je eindeloos mee kan variëren


Kortom, je kan je kindje vol vertrouwen voeden.


Liever op eigen tempo? Check dan zeker mijn ebook


Praktisch

Losse consultaties


Zwangerschapswens en zwangerschap

2 consultaties van 1 uur

Uitgeschreven advies

Prijs: €180,-


Geboorte en borstvoeding

Aantal consultaties afhankelijk van hulpvraag

Inclusief uitgeschreven advies

Prijs: €90 voor intake, €30 voor opvolging


De eerste hapjes 

2 consultaties van 1 uur

Uitgeschreven advies

Concrete worksheet

Prijs: €180,-


Kies voor de optie 'begeleiding voor mama's'

Traject


Begeleiding van A tot Z


- 6 consultaties wanneer het jou uitkomt, tijdens de intake bepalen we de onderwerpen die zeker aan bod komen

- Ondersteuning via whatsapp 

- Uitgeschreven advies

- Concrete worksheets

- Zowel voor jezelf als je kleintje


Prijs: €599,-

Kies voor de optie 'traject voor mama's'

Volg me op instagram en kom alles te weten over voeding tijdens de eerste 1000 dagen

In de toekomst zal je ook kunnen instappen in een online traject, interesse? Laat dan hieronder je gegevens achter